fbpx

A vibrációs tréningnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. Elősegíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb közérzetet biztosít. A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, és gyakorlatilag fizikai megerőltetés nélkül érhetünk el vele látványos eredményeket. Nemcsak a testformálásban és a szépségiparban alkalmazzák, hanem az orvostudományban és a sportban is. Mivel fizikai erőfeszítést nem igényel, minden korosztálynak ajánljuk.
Intensifi
Az IntensiFit, amely a vibrációs trénerek új generációjához tartozik.

 

Az IntensiFit egyik nagy előnye a hagyományos (Flabelos) vibrációs trénerekkel szemben az, hogy két egymástól teljesen különálló motor került beépítésre. A két motornak köszönhetően kétféle rezgési módozatot képes nyújtani akár egyidejűleg is. Az egyik a függőleges vibrációs módozat, amely az egész test átmozgatásáról gondoskodik a lábfejtől a fejig, míg a másik a spirális vibrációs módozat, a láb alsó szakaszát mozgatja át. E kétféle rezgési mód nemcsak a professzionális, de az otthoni felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti.

Az IntensiFit vibrációs tréner hatékonyan csökkenti a nem kívánt testzsírt 60 különféle sebbességvariációval, a kétféle rezgési móddal, és az erős vibráló masszázzsal. Ezáltal javul a vérkeringés, amely felgyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést.

intensifit1

Az IntensiFit rendszeres használata jótékony hatással van az izomköteg növelésére, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére. Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, váll formázó funkció).

Az IntensiFit vibrációs tréner használatával az elfáradt izmok néhány perces masszírozás után újjászületnek és felfrissülnek ami kihat egész szervezetünkre, javítja közérzetünket.

Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és hasformázó funkció, vállformázó funkció)

Az IntensiFit termékünket ergonomikus kialakítás és divatos áramvonalas dizájn jellemzi.

Egyszerűen kezelhető LCD kijelzővel ellátott vezérlőpultján saját magának, személyre szabottan állíthatja be a gyakorlatokat és határozhatja meg tréningcéljait.

Ne feledje csupán 10 perc edzés naponta elegendő a teljes test átmozgatására! Használja az INTESIFITET akár minden nap és az eredmény nem marad el!

Az IntensiFit vibrációs tréner technikai adatai:

Az IntensiFit vibrációs tréner használata nem javasolt:
terhesség alatt
fém implantátumok, protézisek esetén
vesekő, epekő, hólyagkő esetén
közvetlenül műtéteket követően
heveny gyulladás, fertőzés esetén
friss törés után
heveny trombózis esetén
heveny sérülés esetén
daganatos megbetegedés esetén
forrás: http://medicalfitline.hu/